6.1 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
RSMärt Riisenberg võtab üle Kehtna Mõisa OÜ juhtimise

Märt Riisenberg võtab üle Kehtna Mõisa OÜ juhtimise

Siim Jõgis

Kehtna Mõisa OÜ juhatuse liige Märt Riisenberg võtab augustis taas üle ettevõtte juhtimise. Varem on ta pikalt olnud juhatuse esimees, kuid mõned aastad tagasi võttis selle rolli üle tema poeg Siim Riisenberg. Nüüd kolib poeg koos oma perega elama Ameerika Ühendriikidesse ning omavahel on jõutud kokkuleppele, et juhatuse esimehe kohale asub Märt Riisenberg.
“Jah, sedasi oleme otsustanud. Osa tööd saab kaugemalt teha, aga mitte ettevõtet juhatada. Meil on praegu kolm juhatuse liiget ja nii jääb ka edaspidi – mina, Siim Riisenberg ja Tiit Sullakatko. Lihtsalt juhatuse esimehe roll vahetub,” rääkis Märt Riisenberg.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare