16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSGregor Ilves jätkab Avis Utilitas Rapla mängujuhina

Gregor Ilves jätkab Avis Utilitas Rapla mängujuhina

Siim Jõgis

Avis Utilitas Rapla tegi teatavaks, et eelseisvaks hooajaks on käed löödud kodupublikule tuttava tagamängija Gregor Ilvesega. Praegu on Rapla mängujuht seotud Eesti U20 koondisega ning valmistub eelseisvaks Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniiriks.

Möödunud nädalavahetusel pidas Eesti U20 koondis kaks maavõistlust Lätiga. Esimene neist toimus reedel, 5. juulil ning selle võitis Eesti tulemusega 83:64. Gregor Ilves oli väljakul 12 minutit ja 52 sekundit ning viskas selle ajaga neli punkti, kuid tegi ka viis isiklikku viga. Laupäeval, 6. juulil toimunud maavõistluse võitsid Läti eakaaslased tulemusega 73:58. Selles mängus viibis Ilves väljakul 14 minutit ja 38 sekundit ning viskas viis punkti.

Nüüd ootab ees Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniir Portugalis. Eesti kuulub C-alagruppi koos Rootsi, Kosovo, Hollandi, Gruusia ja Armeeniaga. Turniir saab alguse 12. juulil ning kestab 21. juulini. Eesti U20 koondise peatreener on endine Avis Utilitas Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare