0.5 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
RSEsmaspäeval algas ettevõtlusnädal

Esmaspäeval algas ettevõtlusnädal

Raplamaa Sõnumid

Üle-eestiline ettevõtlusnädal kannab tänavu nime “Samm Sinu unistusteni”. Rapla maakonnas toimub erinevaid ettevõtlusele pühendatud töötubasid, kokkusaamisi ja ettevõtete külastamisi kuni reedeni, 11. oktoobrini.

Eile oli Rapla kinosaalis kõigile huvilistele mõeldud e-kaubanduse teemaline ettevõtluspäev, mille korraldas SA RAEK. Dreamgrow Digital OÜ koolitaja Priit Kallas kõneles sellest, kuidas e-poes müüki kasvatada, peatudes tähtsamatel digiturunduse ja e-kanalitel. Alar Huul Nordzero OÜ-st tegi ülevaate müügivõimalustest Amazoni keskkonnas ning ettekannetega esinesid veel Eero Ratas Taig OÜ-st ning muusik Ikevald Rannap.
Täna on Kohila gümnaasiumi õpilastel võimalik kohtuda Eesti edukaima naisettevõtja Kristel Kruustükiga. Alustavad ettevõtjad saavad end aga Raplas TaevaniMaani meistrikojas kurssi viia kõigega, mis seotud intellektuaalomandiga (leiutised, kaubamärgid, disain jne).
Ettevõtlusnädal maakonnas lõpeb reede õhtul samuti TaevaniMaani meistrikojas MTÜ Ettevõtlikud Naised Raplamaal korraldatud motivatsiooniõhtuga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused