1.1 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
RSKohilas alustas õpilasfirmade mentorklubi

Kohilas alustas õpilasfirmade mentorklubi

Anu Kaar,
noorte ettevõtlikkuse koordinaator-projektijuht

28. oktoobril alustas Kohila gümnaasiumis Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse toel uut hooaega õpilasfirmade mentorklubi. Tegemist on õpilasfirmade liikmetele mõeldud mentorklubiga, mille eesmärk on toetada noorte tegevust oma ettevõtte rajamisel ja tööshoidmisel.
Sel aastal räägivad ettevõtjatest külalisesinejad meeskonnatöö olulisusest, pitchimisest ehk liftikõne vajalikkusest oma toote müümisel, raamatupidamise alustest ning vahetult enne õpilasfirmade laatade hooaega ka müügikäitumisest laatadel ja oma toote müügiargumentidest.
Mentorklubi raames külastavad õpilased ka Kohila ettevõtet Ketecor. Sel õppeaastal alustab ettevõtlusega Kohila gümnaasiumis 8 õpilasfirmat,

Rapla õpilasfirmade laat toimub 21. detsembril Rappeli keskuses.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused