spot_img
-3.4 C
Rapla
Reede, 3 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSKohilas alustas õpilasfirmade mentorklubi

Kohilas alustas õpilasfirmade mentorklubi

Anu Kaar,
noorte ettevõtlikkuse koordinaator-projektijuht

28. oktoobril alustas Kohila gümnaasiumis Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse toel uut hooaega õpilasfirmade mentorklubi. Tegemist on õpilasfirmade liikmetele mõeldud mentorklubiga, mille eesmärk on toetada noorte tegevust oma ettevõtte rajamisel ja tööshoidmisel.
Sel aastal räägivad ettevõtjatest külalisesinejad meeskonnatöö olulisusest, pitchimisest ehk liftikõne vajalikkusest oma toote müümisel, raamatupidamise alustest ning vahetult enne õpilasfirmade laatade hooaega ka müügikäitumisest laatadel ja oma toote müügiargumentidest.
Mentorklubi raames külastavad õpilased ka Kohila ettevõtet Ketecor. Sel õppeaastal alustab ettevõtlusega Kohila gümnaasiumis 8 õpilasfirmat,

Rapla õpilasfirmade laat toimub 21. detsembril Rappeli keskuses.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused