-6.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
RSTarmo Lukk saavutas lauamängude mitmevõistlusel taas esikoha

Tarmo Lukk saavutas lauamängude mitmevõistlusel taas esikoha

Jaan Sulg

Selle spordiaasta viimased võistlused lauamängude mitmevõistluses, Eesti meistrivõistlused paarismängus, toimusid Koeru spordikeskuses. Esikoha saavutasid Tarmo Lukk (Rapla) – Rein Kirst (Saare), kes kogusid kokku 33,5 punkti. Teise koha said Meelis Tätte – Marek Poltrago (Tartu) 28 punktiga. Kolmandad olid Urmas Virves – Kalju Mägi (Järva) 24 punktiga.
Tarmo Luki kommentaaride kohaselt olid just koroona ja lauatennis need, kus edu saavutamine oli äärmiselt vajalik. Seekordne võit oli Tarmole paarismängudes kolmas, eelmised olid saavutatud koos Kehtna mängija Valter Viisutiga.

Tarmo Lukk saavutas tänavu esikoha ka lauamängude karikavõistlustel individuaalarvestuses.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused