-1.7 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
RSRahvastikutoiminguid tehakse nüüd Rapla kultuurikeskuses

Rahvastikutoiminguid tehakse nüüd Rapla kultuurikeskuses

Kadri Paju

Alates 3. jaanuarist saab rahvastikutoiminguid teha Rapla kultuurikeskuses endistes Rapla Laulustuudio ruumides. Kolimine võeti ette eelmise aasta lõpus ja peamine põhjus oli see, et riigimaja läheb remonti ning kõik peavad sealt välja kolima, rääkis perekonnaseisuametnik Marju Pajo.
“Rahvastikutoimingud tehakse siin all, kohaneme ja sätime veel asju. Siia tuleb kaldtee, et pääseks ratastooli ja lapsekäruga ligi,” selgitas Pajo. Abielu sõlmimiseks saab kasutada kultuurikeskuses olevaid erinevaid saale, isegi kinosaali. “Varsti saab valmis reklaamvoldik, kus näha, milliseid saale saab valida ning millised need kaunistatult välja näevad,” ütles Marju Pajo.
3. jaanuaril oli kammersaalis esimene pulm ja saal kaunistati selleks puhuks. “Punane vaip oli maas, laud, millel lina ilusti ümber, lillepostamendid, kaunistused, toolid olid kenasti pandud. Siis muusika läks käima ja pruutpaar tuli saali. Kõik oli väga kaunis,” jutustas Pajo. Saalid kaunistatakse spetsiaalselt pulmade jaoks, muul ajal on need nii nagu ikka. Saalide valik annab palju rohkem võimalusi ja võimaldab erinevaid ideid teostada. “Olen saalide osas hästi positiivne ja maagiliseks kuupäevaks 20.02.2020 on avalduse toonud juba üheksa paari,” ütles Marju Pajo.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare