12.2 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
RSKoondise kandidaatide seas on kolm Avis Utilitas Rapla mängijat

Koondise kandidaatide seas on kolm Avis Utilitas Rapla mängijat

Siim Jõgis

Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala avalikustas esmaspäeval, 3. veebruaril 24 mängijat, kes kuuluvad koondise kandidaatide nimekirja. Nende seas on ka kolm praegust Avis Utilitas Rapla mängijat: Rait-Riivo Laane, Erik Keedus ja Indrek Kajupank.

Samuti on kandidaatide seas mängijaid, kes on oma karjääri jooksul varem Rapla korvpallimeeskonda esindanud: Martin Dorbek, Martin Paasoja, Rain Veideman ja Rauno Nurger
Eesti meeste korvpallikoondis alustab 2021. aasta EM-valiksarja 20. veebruaril, kui esmalt minnakse võõrsil vastamisi Põhja-Makedooniaga ning kolm päeva hiljem võetakse kodusaalis vastu kahekordne Euroopa meister Itaalia.
Eesti koondise kandidaate on 24: Kristian Kullamäe, Sten-Timmu Sokk, Kerr Kriisa, Rait-Riivo Laane, Jaan Puidet, Henri Drell, Mikk Jurkatamm, Martin Dorbek, Robert Valge, Erik Keedus, Martin Paasoja, Sander Raieste, Janari Jõesaar, Tanel Kurbas, Saimon Sutt, Siim-Sander Vene, Mihkel Kirves, Kregor Hermet, Indrek Kajupank, Kaspar Treier, Kristjan Kitsing, Kristjan Kangur, Rain Veideman ja Rauno Nurger. Toijala avalikustab esimese valikmängude akna kitsendatud koosseisu 5. veebruaril.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare