21.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
RSRapla korvpallikool ja Sadolini spordihoone pälvisid rahvastikuministri tunnustuse

Rapla korvpallikool ja Sadolini spordihoone pälvisid rahvastikuministri tunnustuse

Siim Jõgis

Vabariigi aastapäeva puhul tunnustas rahvastikuminister Riina Solman koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liiduga peresõbralikke ettevõtteid ja asutusi. Raplamaalt pälvisid rahvastikuministri tunnustuse Rapla korvpallikool ja Sadolini spordihoone. Kokku tunnustati tiitliga “Peresõbraliku Eesti partner 2020” 31 Eesti asutust.

Rapla korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp ütles, et tunnustust on alati meeldiv saada. “Iga tunnustusega on nii, et see on üks märkamise moment. Seda on hea saada, aga oluline on sisu. Oleme alati püüdnud suurematele peredele vastu tulla. Meie jaoks on eesmärk, et korvpallikoolis oleks kasvandikke võimalikult palju. On arusaadav, et kui suures peres on rohkem lapsi, siis on ka rohkem kulutusi. Kui suurte perede lastel on soovi mängida korvpalli, oleme alati püüdnud leida lahenduse,” sõnas Karp.
Iga õppeaasta alguses või vahetult enne seda on Rapla korvpallikool korraldanud oma õpilastele ja huvilistele Sadolini spordihoones perepäeva. Just Sadolini spordihoone oligi teine Raplamaa asutus, mis rahvastikuministri tunnustuse pälvis. Spordihoone juhataja Toomas Jaaniste ütles, et iga tunnustus tähendab ettevõttele, et neid on märgatud ja nad on teinud õigeid otsuseid. “Klientide ja partnerite tänu on suurim tunnustus tehtud töö eest. Üheskoos püüame kasvõi väikeste heategudega tuua rõõmu ka lasterikastele peredele,” ütles Jaaniste.
Sadolini spordihoone koostöö Eesti Lasterikaste Perede Liiduga seisneb peamiselt selles, et Perekaardiga liitunud peredele võimaldatakse soodsamalt Sadolini spordihoones pakutavaid teenuseid. “See aitab luua lisaväärtust ka lasterikastele peredele ehk pakkuda kvaliteetset ja asjakohast teenust ning suurendada perede vaba aja veetmise võimalusi. Samuti oleme kaasa aidanud lasterikaste perede sportliku päeva korraldamisel.”

Rahvastikuminister Riina Solman tunnustas peresõbralikke ettevõtjaid ja asutusi esmakordselt. Peresõbraliku Eesti partnerid aitas välja valida Eesti Lasterikaste Perede Liit. “Rahvastikuministrina tegutsen selle nimel, et peresõbralikkus oleks ühiskondlikult hinnatud väärtus. Kõik need ettevõtted, kes saavad sellel aastal tunnustuse osaliseks, väärtustavad lastega peresid ja mõistavad ka suure pere suuremaid vajadusi. Olen veendunud, et lisaks praktilistele sammudele, nagu lastega peredele vajalike teenuste ja toetuste täiendamine, tuleb muuta ka ühiskonna hoiakuid, millest reaalsed muutused sageli just alguse saavadki. Peresõbraliku Eesti partnerite tunnustamisega täname neid ettevõtjaid, kes lasterikkaid peresid märkavad ja hoiavad,” nentis Riina Solman.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare