-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
RSAbivahendikeskus avab Raplas uue ja suurema esinduse

Abivahendikeskus avab Raplas uue ja suurema esinduse

Raplamaa Sõnumid

Raplas Tallinna maanteel tegutsev abivahendikeskus Invaru laieneb ning avab esmaspäeval, 30. märtsil uue ja oluliselt ruumikama esinduse Rapla kesklinnas, aadressil Hariduse tänav 3, endise Talupoe ruumides.

Raplas asuva Invaru abivahendikeskuse klienditeenindaja Diana Amburi sõnul võimaldab uus ja avaram esindus paremini abivajajate soovidele vastu tulla ja mahutada suurema valiku erinevaid abivahendeid. “Valisime uue asukoha kesklinnas selle järgi, et oleksime inimeste igapäevaste liikumisteede lähedal. Ruumide valikul pidasime silmas, et abivahendikeskus oleks linnas liikujale paremini ligipääsetav, avaram ning suurema väljapanekuga. Samuti teeme kõik ettevalmistused selleks, et abivahendikeskuse ruumid oleksid nii külastajate kui ka meie teenindajate jaoks nüüdisaegsed ja mugavamad,” tõi Ambur välja.
Invaru alustas oma esinduste uuendamist kogu Eestis juba paar aastat tagasi, et pakkuda abivajajatele veelgi paremaid võimalusi näha ja ka proovida, missuguseid abivahendeid üldse olemas on ja kuidas need toimivad. “Nüüd on aeg, et ka Raplamaal avaneksid paremad võimalused abivahenditega tutvumiseks,” selgitas Ambur. Ta märkis, et Raplas asuvat abivahendikeskust külastab igal aastal üle 1200 abivajaja ja nende lähedase.
“Tänu avaramale teeninduspinnale saame edaspidi eksponeerida abivahendeid oluliselt paremini ja tuua esindusse suurema valiku erinevaid liikumis- ja hooldusabivahendeid, aga ka olme- ja taastusravi abivahendeid ning spetsiaalseid nahahooldustooteid,” kirjeldas Ambur.
Nii näiteks saab uuendatud esinduses näha moodsat hooldusvoodit, erinevaid liikumisabivahendeid ning ka emadele ja väikelastele mõeldud vahendeid – alates beebikaaludest kuni keskkonnasõbralike mähkmeteni.
Invaru Rapla esindus aadressil Tallinna mnt 29 on avatud kuni tööpäeva lõpuni 27. märtsil. Uuenenud esindus aadressil Hariduse tänav 3 on avatud juba 30. märtsist.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused