16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSKinnitatud nakatunute arv tõusis Raplamaal 6-ni

Kinnitatud nakatunute arv tõusis Raplamaal 6-ni

Siim Jõgis

Raplamaa Sõnumite andmetel on koroonaviirus jõudnud Kaiusse. Teadaolevalt on COVID-19 diagnoositud kahel Kaiu inimesel. Seda infot kinnitas Raplamaa kriisikomisjoni esimees Indrek Kullam. Ta lisas, et praegu ei ole võimalik selle kohta rohkem informatsiooni avaldada. Küll on teada, et juba on Kaius tegeletud teatud hoonete desinfitseerimisega. Veebilehe koroonakaart.ee andmetel on neljapäeva, 26. märtsi pärastlõunase seisuga Raplamaal registreeritud kuus koroonaviiruse juhtu.

Eestis on hetkel kokku kinnitatud nakatumisi 575, haiglaravil 40 inimest ja kahjuks ka esimene hukkunu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare