0.5 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
RSRapla vald jagas abi vajavatele peredele toidupakke

Rapla vald jagas abi vajavatele peredele toidupakke

Siim Jõgis

Kodusele õppele üleminek tähendab kõige muu kõrval ka seda, et õpilased on jäänud ilma oma argipäevasest lõunasöögist, mida koolis jagati. Kuna osale õpilastest on see ainus soe toidukord päevas, on tekkinud küsimus, kas oleks võimalik seda probleemi lahendada. Arutluse all on see olnud ka Raplamaa kriisikomisjoni istungitel.
Rapla vald võttis kätte ning jagas esmaspäeval, 30. märtsil neljakümnele perekonnale kätte toidupakid. Nii said Saarioinen OÜ suppide ja praadide valikust valmistoidu viieks päevaks kokku 103 last, kes on kõik abi vajavatest peredest. Rapla abivallavanem Jüri Morozov ütles, et uus saadetis läheb teele järgmisel esmaspäeval, 6. aprillil. “Esialgsete plaanide kohaselt osutame abi vajavatele peredele toiduabi aprillikuu jooksul,” sõnas ta.
Ka teised Raplamaa vallad on selles suhtes mõtteid mõlgutanud. Raplamaa kriisikomisjoni esimees Indrek Kullam ütles, et toiduabi jagatakse vajaduspõhiselt ning info abi vajavatest peredest jõuab valdadesse koolide kaudu. Näiteks Kehtna vald on samuti pidanud Saarioinen OÜ-ga läbirääkimisi, et kui vajadus tekib, saaks abi vajavatele peredele toidupakke just sealt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused