-4.4 C
Rapla
Reede, 3 dets. 2021

Karl Robert Saluri lõpetas sportlaskarjääri

Toimetaja: Siim Jõgis

Eesti üks parimaid mitmevõistlejaid Karl Robert Saluri teatas, et lõpetab sportlaskarjääri. Ajalehele Postimees antud usutluses tõi 26-aastane Saluri välja, et sportimine ei olnud tema jaoks enam võimalik, sest see ei toonud sentigi sisse.

“Enda jaoks pole ma kunagi tippsportlane olnudki. Võib-olla ainus, mida kunagi kahetsen, ongi see, et ei saanud proovida elu, kus teen ainult sporti. Mul on pidevalt olnud kõrval kool, sellest aastast aga töö,” rääkis 26-aastane Saluri Postimehele.

“Nüüd pole sportimine enam kindlasti võimalik, sest see ei too mulle sentigi sisse,” rääkis Saluri, kelle sportlaskarjääri on seganud mitmed vigastused. Tulevikku seostab Saluri Ühendriikidega, soovides seal karjääri teha. “Lähem plaan on ülikoolis leida töö kergejõustikutreenerina.”

Karl Robert Saluri on üles kasvanud Kuimetsas. 2019. aasta detsembris lõpetas ta ülikooli Ameerika Ühendriikides Geogria osariigis. Tema rekord kümnevõistluses on 8137 punkti, mille ta saavutas 2018. aastal. Tegemist on Eesti kõigi aegade 11. tulemusega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised