-0.1 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
ArtikkelRobotniidukite seas on populaarsemad nimed Robert ja Robi

Robotniidukite seas on populaarsemad nimed Robert ja Robi

Husqvarna Eesti sotsiaalmeediakanalites läbi viidud küsitlus näitab, et paljud robotmuruniiduki omanikud panevad oma elektroonilisele abilisele nime samamoodi nagu lemmikloomale. Eestis pannakse oma robotniidukile sagedamini mehenimi, kuid kasutatakse ka erinevaid loomanimesid, vahendab Husqvarna Eesti turunduskoordinaator Kati Plaamus.

Husqvarna Eesti küsitlusest selgus, et enam kui neljandik vastanutest kutsub oma robotniidukit mehenimega. Levinumad nimevalikud on Robert ja Robi, vähemal määral ka Albert, Lembit ja Ants. Samuti toimetab Eestimaa murulappidel niidukeid nimedega Ülo, Juhani ja Alex.

Pisut rohkem kui 10 protsenti vastajatest ütles, et on pannud oma robotniidukile nimeks Triibik, Pontu, Nuki või mõne muu levinud kodulooma nime. Lisaks kutsutakse oma robotniidukeid lihtsalt loomaliikide nimedega nagu lammas, kits, krokodill, tiiger või siil, nii vastas ligi 7 protsenti vastajatest.

Üksnes 5 protsenti vastanutest kutsub oma robotniidukit mõne naisenimega. Välja toodud nimede hulgas oli näiteks Aile, Anett, Mai, Milvi, Liisu, Ermiine ja mõned teised.

Robotniiduki nimede hulgas toodi välja veel erinevaid nimetuletisi Husqvarnast, murust ja niidukist: nt Huski, Hussuke, MuruMati, Murumaias, Niidu Jaan, Niidik, Peenestaja, Näksik, Vikat jne. Ligi 4 protsenti vastajatest kutsub oma robotniidukit aga sulaseks, koduabiliseks või abimeheks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare