23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
RSRapla Lastepark uueneb veelgi

Rapla Lastepark uueneb veelgi

Toimetas: Helerin Väronen

Möödunud aastal rajas Rapla Vallavalitsus valla erinevatesse piirkondadesse mitmeid uusi lasteväljakuid. Algust tehti ka Rapla lastepargi uuendamisega, kus esmalt vahetati vana mängukompleks uue mängulinnaku vastu. Sel suvel uuendamistööd jätkuvad.

Käesoleva aasta projekti käigus kaetakse atraktsioonide aluspind Playtop aluskattega, mis on hügieeniline, turvaline ja kergesti hooldatav. Lisaks  rajatakse väikelastele eakohaste atraktsioonidega mänguala. Vahetatakse vanad lauad katendite äärest ja rajatakse teekate kõnniteeni.  Luuakse taimedest labürint, mis annab lastele täiendava mänguvõimaluse ja võimaldab pääsu mängualale. Olemasoleva lossi ümbrusesse istutatakse okaspuud (nulud), mida saab tulevikus kasutada Lasteparki jõulumaa loomisel. Vahetatakse välja amortiseerunud pingid.

Pargis käijad peavad arvestama, et kuigi jalutada seal saab, siis neid pargi osasid, kus tööd parajasti käivad, mõni aeg kasutada ei saa. Ümberehitustöödega alustatakse järgmisel nädalal ja uuenenud lastepark avatakse juuli teises pooles.

Töid teostab Lars Laj Eesti OÜ. Objekti eeldatav kogumaksumus on 80 617 eurot, mis võib projekteerimistulemuste mõjul küll muutuda. Kogumaksumusest 90% moodustab Raplamaa Partnerluskogu Leader meetmest saadud toetus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare