spot_img
-3.4 C
Rapla
Pühapäev, 27 nov. 2022
spot_imgspot_img
Uudised„Vanamehe film” on valitud rahvusvaheliste festivalide programmi

„Vanamehe film” on valitud rahvusvaheliste festivalide programmi

Stina Andok

Animatsioonisarjast välja kasvanud kultustegelane Vanamees jõudis oma filmiga eelmisel aastal kodumaistele kinoekraanidele ning pälvis palju positiivset kriitikat, aga Vanamees ei ole kõigest meie rahvakangelane, vaid lööb laineid ka kaugemal.

Nimelt on film valitud mitme maineka rahvusvahelise filmifestivali programmi. Annecy Internaional Animation Film Festival Prantsusmaal ja Fantasi International Film Festival Põhja-Ameerikas näitavad „Vanamehe filmi” oma publikule. Publikule on seni film ka meeldinud. Belgias toimunud Brussels International Animation Film Festival programmis olnud „Vanamehe film” pälvis just publikupreemia. Film on olnud nomineeritud ka Eesti aasta filmi auhinnale.

Vanamehe tegelaskuju üks autoritest ning filmi üks režissööridest on Raplamaalt pärit Mikk Mägi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused