Juuni alguses läksid käima remondi- ja renoveerimistööd Rapla korvpallikooli hoones aadressil Aasa tänav 1. Tööd on planeeritud terveks suveks ning loodetavasti saavad valmis augusti lõpuks. Nende käigus renoveeritakse pesuruumid ja tehakse siseviimistlustööd. Samuti vahetatakse välja küttetrassid, ventilatsioon ja valgustus.

Rapla valla arendusjuht Heiti Vahtra rääkis, et töid on planeeritud juba 2018. ja 2019. aastast. Tööde läbiviimiseks valiti suvine aeg, et häirida võimalikult vähe korvpallikooli tegevust. Vahtra andis lootust, et tööd on lõpetatud septembri alguseks, kui korvpallikool alustab uut hooaega. Riigihankel tegi parima pakkumise ehitusfirma OÜ Expolio ning ilma käibemaksuta lähevad tööd maksma 191 657 eurot ja 55 senti.
Rapla korvpallikooli juht Jaak Karp rääkis, et ta on neid töid oodanud vähemalt kümme aastat. Ta ütles, et saali seinu pole viimistletud kuuekümnendatest aastatest saati. Korduvalt on tulnud ette olukordi, kus pall lendab vastu seina ning krohvi kukub põrandale. Ohtlikuks on osutunud ka naelad, millega on lauad seina külge löödud. Karp ütles, et ta on ka ise end vigastanud nende vastu kukkudes. Tal on hea meel selle üle, et korda saab ka kaks pesuruumi, mis olid siiamaani eriti kehvas seisus. Teisel korrusel asuvad kontoriruumid jäävad suuresti puutumata. Samuti jääb alles praegune saalipõrand. Karp ütles, et seda on hoitud kui silmatera ning mingit põhjust seda välja vahetada ei ole. Piisab tavapärasest hooldusest.
Korvpallikool on arvestanud, et augusti lõpus saavad tööd valmis ning treeningud saavad seal jätkuda. “Igast päevast on abi, mida varem saame hakata saali uuesti kasutama,” ütles Karp ning lisas, et eriti puudutab see uusi treeninggruppe, mida uue õppeaasta alguses komplekteeritakse. “Saali sisemus muutub kardinaalselt. Kui põrand kõrvale jätta, ei tunne inimesed saali äragi, kui see valmis saab,” lisas Karp.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare