22.7 C
Rapla
Teisipäev, 9 aug. 2022
spot_img

Avatud talude päeval teeb Raplamaal oma uksed lahti 11 talu

Tänavune avatud talude päev toimub eeloleval nädalavahetusel 18. ja 19. juulil. Iga-aastasel sündmusel teevad talud ja ettevõtted üle Eesti oma uksed huvilistele lahti. Raplamaal ootavad külastajaid järgmised talud ja ettevõtted: Atla mõis, Iida urked, Kiisa talu, Allikasilma talu, Paluküla Mäe Puhkekeskus, Männiku piimalambad, MTÜ Töömaja, Sepajõe talu, Sillaotsa Talumuuseum, Uuskaubi talu ja Tõrvaaugu mahe talu. Veel võib välja tuua, et oma uksed teeb lahti ka Käru muuseum, mis asus varasemalt Raplamaa territooriumi. Nüüd kuuluvad nad küll Järvamaa alla. Avatud talude päev toimub 2020. aastal juba kuuendat korda. Kindlasti on osalevad talud avatud pühapäeval, 19. juulil, kuid suur osa neist on avatu juba ka laupäeval.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised