3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
KrimiPolitsei pidas Orgital kinni õhkrelvaga ukrainlase

Politsei pidas Orgital kinni õhkrelvaga ukrainlase

Pühapäeva, 19. juuli õhtul sai politsei teate, et Märjamaa vallas Orgita külas istub tankla juures pingil mees, kel on käes relvataoline ese. Rapla politseijaoskonna patrullijuht Margus Kaldma ütles, et sündmusele reageerinud politseipatrull pidas mehe sealsamas kinni ning selgitas välja, et mehel oli kaasas õhkrelv. Samuti selgus, et tegemist on 18-aastase Ukraina kodanikuga. Mees oli rahulik ja kinnipidamisel vastupanu ei osutanud.

“Patrullpolitseinikud viisid 18-aastase Ukraina kodanikust mehe asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda ning tema suhtes alustati väärteomenetlust relvaseaduse paragrahvi alusel, mis käsitleb relva kandmise korda. Politsei reageerib sellistele sündmustele alati suurte jõududega, sest üldjuhul ei ole esialgse info põhjal teada, kas tegemist on päris- või mängurelvaga ning kas oht on reaalne või mitte. Seaduse alusel tuleb relvaomanikul seda avalikus kohas kanda varjatult ning sellisel viisil, mis välistab sellega kellelegi juhusliku kahjutekitamise, selle kadumise või sattumise teise inimese kätte,” rääkis Margus Kaldma.

5 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kah Siim
20. juuli 2020 18:05

Milleks rahvust rõhutada pealkirjas? Olgu lihtsalt mees, ei pea ütlema, et ukrainlane. See pole ju oluline.

Venelane
20. juuli 2020 18:24
Vasta  Kah Siim

Ukrainlastel on tavaliselt päris relvad, seepärast on oluline uudisväärtus, et ukrainlasel oli tongipüss.

Venelane
20. juuli 2020 18:14

Politsei(nik) pidas õhkrelvaga ukrainlase kinni. Saad aru? Ukrainlane oli rahulik, aga politsei(nikk) kasutas kinnipidamisel õhkrelva. Politseinik oli eestlane, see pole oluline.

Ameerikast
20. juuli 2020 18:31
Vasta  Venelane

Oleks ment olnud USAst, oleks hapnik kinni pigistatud.

Ukraina kodanik
20. juuli 2020 19:01

Ukraina kodanik ei pruugi olla ukrainlane, võis vabalt teisest rahvusest olla. Aga see on ajakirjaniku töö…