Mobiilifotod: Siim Solman

Pühapäeval, 9. augustil toimus Tallinn-Rapla maanteel, Röa külas kahe auto kokkupõrge. Üks kokkupõrkes osalenud auto paiskus katusele ja teine vastu puud. Üks autojuht viidi haiglasse.

Häirekeskus sai pühapäeva, 9. augusti pärastlõunal 12:50 teate Raplamaal Röa külas juhtunud liiklusõnnetusest, kus põrkasid kokku sõiduautod Škoda ja Toyota. Esialgsetel andmetel kaldus veel teadmata põhjusel sõiduauto Škoda vastassuuna vööndisse, kus põrkas kokku talle vastu liikunud Toyotaga.

Õnnetuse tagajärjel paiskus üks sõidukitest katusele ning teine vastu puud. Õnnetuses sai viga Škoda roolis olnud naine, kelle meedikud haiglasse toimetasid. Sündmuskohal tuvastati, et Toyota juht oli kaine ning omab juhtimisõigust, juhtimisõigust omab ka Škoda juht, tema kainus selgub ekspertiisis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare