3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedMärjamaa ujula saab värske välisilme ja korraliku katuse

Märjamaa ujula saab värske välisilme ja korraliku katuse

Märjamaa ujula juures käivad praegu renoveerimistööd. Ujula saab värske fassaadi ning samuti rekonstrueeritakse hoone katust.


Ujula katusetööde hankelepingu maksumus on 135 727 eurot ning tööde teostaja on OÜ BauEst. Osaline rahastus 80 000 euro ulatuses tuleb maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeetmest. Katusetööde tähtaeg on 15. oktoobril. Ujula fassaaditööde hankelepingu maksumus on 249 258 eurot ning tööde teostaja on Taleon Grupp OÜ. Töö valmimise tähtaeg on 30. november.
Märjamaa abivallavanem Ott Valdma selgitas, et fassaaditööde käigus lammutatakse telliskivifassaad ning seejärel viiakse läbi soojustamine ning krohvimine. Sama tehakse kõigi uute avatäidetega (uksed, aknad). Valdma ütles, et kõnealuste tööde käigus selgus, et tellida tuleb täiendavaid ettenägematuid töid ning hankelepingu maksumus on suurenenud. Küll aga ei puuduta need tööd ujula sisemust, mis jääb endiseks. “Ujula sisemuses töid planeeritud ei ole, välja arvatud võimalikud akende põskede parandused. Ujula avatakse praeguste plaanide järgi novembrikuust, kuid see tähtaeg võib muutuda,” ütles Valdma.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare