3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
UudisedMärjamaa vana võimla hinda vähendati poole võrra

Märjamaa vana võimla hinda vähendati poole võrra

Märjamaa vallavolikogu otsustas juunikuus suunata avalikule enampakkumisele Märjamaa Haimre puiestee 5 kinnistu ehk nn vana kollase võimla, määrates alghinnaks 100 000 eurot. Septembrikuu volikogu istungil otsustati hinda poole võrra vähendada.

Märjamaa volikogu 22. septembri istungil arutati ühe punktina kollase võimla seni nurjunud enampakkumist. Pakkujaid kinnistule ei tulnud, mistõttu tegi vallavalitsus ettepaneku vähendada alghinda poole võrra. Volikogu istungi lühikokkuvõttest selgub, et teema üle arutleti pikemalt ning tehti ka erinevaid ettepanekuid, mida hoonega peale hakata. Hääletuse tulemusena otsustati siiski kinnistu uuesti enampakkumisele suunata ning sel korral alghinnaga 50 000 eurot. Kaheksateistkümnest kohal olnud volikogu liikmest hääletas otsuse poolt kõigest viis liiget, vastu oli neli ja ülejäänud jäid kas erapooletuks või ei hääletanud üldse.

Vallavalitsuse liikme Ülo Olmi sõnul oli esialgsel enampakkumisel üks huviline, kes lõpuks siiski loobus. Olm usub, et määravaks sai hind, kuna hoone vajab investeeringuid. Uue, madalama alghinnaga kuulutus on üleval mõned nädalad ning kui enampakkumine taas nurjub, läheb vallavalitsus volikogu ette uue ettepanekuga edasi tegutsemiseks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare