11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
UudisedKehtna vald tunnustas oma kogukonna inimesi

Kehtna vald tunnustas oma kogukonna inimesi

Kehtna vallal täitus uue haldusüksusena 20. oktoobril kolmas aasta. Sündmuse tähistamiseks oli hõimupäeval ehk 17. oktoobril Kehtna kutsehariduskeskuses kontsert-aktus, kus jagati muu hulgas ka tunnustusi valla tublidele inimestele.

Kehtna vallavolikogu teenetemärgi nr 25 pälvis Kalju Kalda Valtu spordimaja pikaajalise edendamise eest. Kalda on juhtinud spordimaja juba 1992. aastast. Iseloomustuses on välja toodud, et tema aktiivsel eestvedamisel ja organiseerimisel on Valtu spordimaja arenenud meie regiooni üheks mitmekülgsemaks sportimisvõimalustega keskuseks, mida tõendab Eesti Olümpiakomitee teeneteplaat “Mitmekülgsete sportimisvõimalustega spordimaja 2017. aastal”. Kalju viimase aja suur panus kogukonna arengusse oli ka Kaerepere külaplatsi rajamine. Ta on Rapla Maakonna Spordiliidu juhatuse liige ja Kehtna vallavolikogu staažikas liige.

Teenetemärgi nr 26 pälvis Urve Läll pikaajalise ja hindamatu panuse eest kohaliku lasteaia juhtimisel. Urve Läll on oma elutöö teinud Valtu lasteaias, alustades lasteaiakasvatajana 1973. aastal ja tänaseks on lasteaia juhina töötanud juba üle 30 aasta. Lälli kohta on öeldud, et tema juhtimisel on Valtu lasteaias Pesapuu õppimistingimusi parendatud väga suurel määral. 2012. aastal valmis uus ja igati tänapäevane lasteaiahoone, lasteaed on tervist edendav lasteaed ja kasutusel on olnud mitmeid õppemetoodikaid. Läll on olnud Rapla maakonna alushariduse nõukogu liige väga mitmel perioodil, samuti Kehtna vallavolikogu liige ja panustanud volikogu hariduskomisjoni tegevusse.

Kehtna vallavalitsuse aukirja pälvis Eidapere kooli pikaaegne kehalise kasvatuse õpetaja Luule Sulg, kes tähistas just oma 85. sünnipäeva.

Pidulikul üritusel jagati välja tunnistused aasta tegude eest, tunnustati valla kauneimaid kodusid ja koduaedasid ning nimetati aasta sädeinimene. Lisaks andis vallavalitsus üle tänukirjad viieteistkümnele inimesele, kes on panustanud valla elu edendamisse.

Kultuuritegu 2020Sigrid Kalle-Vainola (Kehtna valla Pildimängu läbiviimise ja Vana Aja Päeva suurepärase korraldamise eest)

Haridustegu 2020Eidapere kool, Järvakandi kool, Kehtna põhikool, Valtu põhikool (suurepärase toimetuleku eest distantsõppega 2020. aasta kevadel)

Majandustegu 2020Westend Invest OÜ (kompleksse hästi funktsioneeriva teenushoone välja ehitamise eest Järvakandis Vana-Asula 5)

Sotsiaaltöö tegu 2020Jaan Sildoja (sotsiaalosakonna töötajate suurepärane koostööpartner ja toetaja)

Noorsootöö tegu 2020Kehtna valla noortevolikogu (videokampaania „Meie noored ja kriisiaeg“ läbiviimise eest)

Sporditegu 2020 jooksuklubi Wellod (traditsiooniliste Järvakandi maratonide Järvakandi Igamehemaratoni ja Tupiku Igamehe Maastikumaratoni pikaajalise korraldamise eest)

Aasta tegu 2020Kehtna vallavalitsus (Järvakandi kooli täielik renoveerimine)

Kehtna valla kauneim 2020 – Liina Kõrtsini ja Ivo Rüütalu kodu Saunakülas

Kehtna valla kauneim 2020 – Anneli ja Kalle Kalmo kodu Keavas

Eripreemia Kehtna valla kauneim 2020 – Kaja ja Arne Mõtsniku kodu Saksa külas (funktsionaalse koduse aia rajamise eest, mis on loodud erinevatele põlvkondadele mõeldes ja vanadele traditsioonidele toetudes)

Eripreemia Kehtna valla kauneim 2020 – Eve Uuseni ja Artur Koka kodu Reondas (vana talukoha taaselustamise ja maitseka kujundamise eest tänapäevaste lahendustega)

Sädeinimene 2020 – Kumma külavanem Koidu Archipov

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare