2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
UudisedPulmakorralduse aasta tegijate seas võidutsesid Märjamaa ettevõtted

Pulmakorralduse aasta tegijate seas võidutsesid Märjamaa ettevõtted

Veebilehekülg pulmad.ee valib pulmade korraldamises kaasa löövate tegijate seast rahvahääletusega parimaid. 2020. aasta parimad on valitud ning kahes kategoorias on võitjaks tunnistatud Märjamaa tegijad.

Tortide kategoorias oli kokku seitse nominenti, kelle poolt inimesed said oma hääle anda. Ülekaalukalt võttis võidu selles kategoorias Märjamaa tegija Maarika Sale oma ettevõttega Koogisahver OÜ, kes pälvis 34% hääletanute poolehoiu. Teise koha saanud torditegija sai 17% häältest.

Transpordi kategoorias võitis samuti tubli ülekaaluga kahe teise nominendi ees Märjamaal Ohukotsu külas tegutsev Voore Tallid OÜ, kelle poolt hääletas 41% inimestest. Selles kategoorias teise koha pälvinud nominendile andis oma hääle 31%. Voore Tallid OÜ eesotsas Anu Matsooga kasvatab tõuhobuseid ning pakub muu hulgas ka suursuguseid pulmasõite efektse pulmarakendiga.

Konkursile oli nomineeritud teisigi Raplamaa tegijaid, kes kogusid oma kategooriates samuti märkimisväärselt hääli, kuid parimaks siiski ei tõusnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare