Rabav Raplamaa –hoiab ühte ja igaühte

0
1702

Sisuturundus

Armas lugeja, meil on väga hea meel nüüd ja edaspidi tuua rabavad uudised otse Sinu postkasti. MTÜ Rabav Raplamaa on Raplamaa tootjaid ja teenusepakkujaid liitev ühendus. Meie ühingu liikmeteks on väärtuslikud inimesed ja austatud kogukonna liikmed, kes hoiavad ja kannavad jätkusuutliku tootmise ja tarbimise põhimõtteid.

Kaubamärk “Rabav Raplamaa” on mõeldud kasutamiseks kõigile Raplamaa tootjatele, olenemata, kas toodetakse marmelaadi, mett või maju. Eesmärgiks on kanda sõnum Rabavatest Raplamaa toodetest üle ilma laiali siin ja seal pool kodumaa piiri. Kaubamärgi autor on Indrek Tuuga kujundusfirmast Adograaf OÜ.

Käesoleva aasta 1. juunist on avatud meie esinduspood Rapla linna peatänava ääres, aadressil Tallinna mnt 29. Tead küll – see sama kollane maja, mille hoovis kohtusime suvel, kui hooviOTT Raplas esimesi samme tegi.
Meie juurest on hiljuti saanud energiat veel nii mõnedki projektid ja koostööd. Näiteks sel sügisel alustasime uue traditsioonilise sündmusega: Raplamaa Rabade Päev. See on päev, mille eesmärgiks on koostöös meie kandi fantastiliste matkajuhtidega tutvustada Raplamaa rabasid ja harida inimesi loodusega ümberkäimisel. Usume, et teadlik lähenemine aitab tekitada ühel päeval nö rabahariduse, mis on vajalik selleks, et inimesel oleks rabas hea käia ja et meie looduse suurim vara säiliks ning oleks kaitstud.

Soetad Raplamaist – toetad Raplamaist

Meie esinduspoes leidub palju põnevat, erinevat ja rabavat – kõrvarõngastest postkastideni, aga sel korral toome eriliselt esile rabavalt osavate sõrmedega valminud kudumid, kampsunid, sokid, kindad, sallid ja mütsid.
Nüüd, mil suvekleidid on kapi sügavustesse kolinud ja võimu riidekapis on võtnud tummisemad rõivad, oled lahkelt oodatud valima omale mõnusa kudumi, kampsuni, vesti või kleidi, millel autoriteks Maire Murd, Lumme Busch, Elju Kaljurand, Sirje Salu. Võid kindel olla, et teist täpselt samasugust pole kellelgi! Jahedate ilmade saabudes vajavad Sinu sõrmed ja varbad samuti kaitset ja hoolt – ehtsast lõngast kootud sokke ja sõrmedega-sõrmedeta kindaid on nobedate näppudega valmistanud Jaaguaru talu, Anu Põder, Inge Saar, Milvi Tammik, Ivi Rüütalu, Eesti Maa Vill OÜ, Kaik OÜ, Maire Murd, Käki-Tasmuthi OÜ, Mare Saago, Monika Leinberg, Sirje Salu , Karneol OÜ, Milvi Oidsalu.


Suvine tuulebriis on asendunud sügiseste tormituultega ning ilma salli ja mütsita õueminek ei tule enam kõne allagi. Salle toodavad osavate sõrmedega Anu Põder, Edy Priimägi, Sirje Salu, Ivi Rüütalu ning mütside valiku eest kannavad hoolt Elju Kaljurand, Jaaguaru talu, Käki-Tasmuthi, Milvi Tammik, Sirje Salu.
Aga kui Sul on endal kümme rabavalt osavat sõrme, siis tule ja soeta poest omale kudumiseks ja heegeldamiseks kaasa ehtsat Raplamaa lambavillast tehtud lõnga Käki-Tasmuthi talu lammastelt.
Et ikka ajaga kaasas käia, siis täidame jooksvalt ka oma e-poe “riiuleid”, et Raplamaa tooted võiks jõuda kõikide soovijateni lähemal ja kaugemal. E-poe leiad aadressil: epood.raplamaatoode.ee.

Mida ennustab tulevik?

Selgeltnägija võimeid omamata julgeme öelda, et kohe-kohe on käes isadepäev ja meie juurest leiad kindlasti midagi oma isale, vanaisale, onule või ka mehele. Näiteks need samad Ivi sokid või Milvi kindad. Kui Su isale meeldib lugeda, siis tule viska pilk peale meie raamaturiiulile. Oma maiale vanaisale tule kraba “Leivakoda Rukis” küpsiseid, aga vaata ette, et need enne kohalejõudmist otsa ei saa!
Otse loomulikult leiad meie esinduspoest kingitusi igal ajal igale maitsele! Ja olgu välja öeldud nüüd ka selle kuu suurim saladus: jõuludeni on jäänud vaid 50 päeva! Soetades kingid kohalikelt tootjatelt, toidad oma hinge teadmisega, et toetad kohalikku ettevõtlust.
Tule meile külla esinduspoodi Raplas või külasta e-poodi: www.raplamaatoode.ee/e-pood
Rabavate kohtumisteni!
MTÜ Rabav Raplamaa

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare