1.6 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
SisuturundusTipptarkvarafirmad Eestis

Tipptarkvarafirmad Eestis

Sisuturundus

Eesti paistab IT-sektoris silma oma edulugudega. Alates Skype’ist kuni Boltini, kiiresti kasvavaid idufirmasid on Eestis rohkem kui üheski teises Euroopa riigis. Meie väike riik on täis üllatusi, eriti võttes arvesse väga väikest rahvaarvu.
Toome välja kõige võimsamad Eestis tegutsevad tarkvarafirmad, kellega kindlasti peaksite kursis olema.

ELEKS
ELEKS kuulub Top 100 Global Outsourcingu ettevõtte hulka. Firma aitab äriklientidel ja VKEdel uuenduslike tehnoloogiate abil nende väärtust tõsta. ELEKSi ridadesse kuulub üle 2000 eksperdi, kes paiknevad Euroopa eri nurkades ning USAs.
Ettevõte pakub erinevaid tarkvarateenuseid, nende hulgas tootekujundust, kohandatud tarkvaraarendust, andmeteadust, tugi- ja hooldusteenuseid ning palju muud.
ELEKS on tegutsenud juba üle 30 aasta. Tarkvarafirma peakontor asub Tallinnas.

Recursive Software Development OÜ
Recursive Software Development OÜ asutati aastal 2013 grupi kogenud arendajate poolt. Ettevõtte peakontor asub Eestis Tallinnas, kuid tarkvarafirma on esindatud ka Itaalias ning Ameerika Ühendriikides.
Recursive Software Development pakub kohandatud tarkvaraarendust, veebikujundusi ning riistvaraliideseid. Ettevõtte nimekamate klientide hulka kuuluvad Johnson&Johnson, Janssen, MasterChef ja Moto.it.

Riseapps
Riseapps on Euroopa tarkvarafirma, mille peakontor asub Eestis koos esindustega mujal Ida-Euroopas. Riseapps keskendub mobiili- ja veebirakenduste loomisele Lääne-Euroopa ning USA idufirmadele.
Ettevõte kujundab, arendab ja testib kõiki loodud rakendusi firmasiseselt, et olla kindlad lõpp-produkti kvaliteedis. Mõned Riseappsi loodud rakendused on Happens, Fit20, Atmoscan, Kego ja Probuddy.

VT Labs
VT Labs on enam kui 6-aastase kogemusega tarkvaraarendusettevõte. Ettevõte keskendub peamiselt e-kaubanduse veebiarendusele, kuid tegeleb ka kolmanda osapoole API integratsioonide ning serverite haldamisega.
VT Labsi missioon on lihtne: kõrvaldada kitsaskohad, mis takistavad klientidel vajalike asjade tegemist. VT Labs on asutatud Tallinnas, kuid firma tegutseb ülemaailmselt.

Playtech
Maailmas on üle 1000 ükssarviku ning Playtech on üks neist.
Playtech sai alguse 1999. aastal Tartus. Praeguseks on Playtech maailma suurim veebimängude tarkvaraarendaja, millega kaubeldakse ka Londoni börsi põhiturul.
Playtechi tegevusvaldkondade hulka kuuluvad mängutarkvara, mänguplatvormide ning terviklahenduste loomine maailma suurimatele mänguoperaatoritele. Ettevõte pakub turuliidri ning pioneerina teenuseid enam kui 150 mainekale brändile, kelle klientideks on sajad miljonid mängijad üle kogu maailma.
Playtech toodab peaaegu kõike, mida ühelt mängutootjalt oodata võiks: bingomänge, pokkerit, slotimänge ning klassikalisi mängulaudu. Just mitmekülgsuses peitubki ettevõtte edu saladus.
Kuigi Playtech on Eesti firma, ei ole ettevõtte loodud mängud Eestis kuigi levinud. Küll aga pakuvad mitmed Eesti kasiinod Quickspini mänge. Quickspin on Playtechile kuuluv firma, mis on asutatud Rootsis.

Idealogic
Idealogic on tarkvaraettevõte, mille tugevused seisnevad tootekujunduses, kohandatud tarkvara arenduses ning Fintechi ning jaemüügi ja äriteabe valdkondades.
Idealogic asutati aastal 2016. Nüüdseks on firmast saanud rohkem kui 50 tarkvarainseneri, ärianalüütiku, kvaliteedikontrolli inseneri ja disaineriga ettevõte, mis aitab oma kliente kaasaegsete lahenduste ning uusimate tehnoloogiatega.
Viimaste seas on Blockchain, JavaScript, Swift, Python ning Java.

Net Group
Net Group asutati aastal 1999 eesmärgiga saada kõige lahedamaks tarkvaraettevõtteks. Net Groupil on tänaseks üle 200 õnneliku kliendi, nende hulgas Telia, Põhja-Tallinna Keskhaigla, Toyota, Synlab, Inbank, Maxima, 3Group ja teised.
Net Group võitis aastal 2018 Eesti Digiriigi Häkaton 1.0 võistluse ning aastal 2020 sai ettevõttest nopCommerce Gold Partner.

Bamboo Agile
Bamboo Agile on tarkvaraettevõte, mille peakontor asub Tallinnas. Ettevõte on pakkunud üle 10 aasta kvaliteetseid IT-lahendusi erinevate ärisektorite klientidele kogu maailmas.
Bamboo Agile on ekspert tervishoiutarkvaras, EdTechis, Martechis, Shopity lahenduste arendamises, Fintechi lahendustes ning telekommunikatsioonis.
Bamboo Agile tuntud klientide hulgas on A1 Telekom Austria Group ning Mobile Telesystems.

Smart Soft Team
Smart Soft Team on Eesti arendusettevõte, mis on spetsialiseerunud täisteenust pakkuvale tarkvaraarendusele. Smart Soft Team omab teadmisi tervise, spordi, meditsiini, tööhõive, fitnessi ja värbamise valdkondades.
Ettevõte asutati aastal 2018 ning nende peakontor asub Tallinnas.

Dashbouquet Development
Dashbouquet Development on frontend ettevõte, mis asutati aastal 2014 Eestis. Firma klientideks on ambitsioonikad idufirmad ning arenenud ettevõtted, kes otsivad täiustatud IT-lahendusi.
Dashbouquet Development keskendub JavaScriptile ning andmeteadusele. Firma tuntuimate klientide hulka kuuluvad HVMN, Nsoft, Slashdata, IntellectSoft ning Trackener.

Ralabs
Ralabs asutati aastal 2016. Ettevõtte Fintechi lahendused on pälvinud auhinnad “Most innovative technology provider of the Year” (Aasta kõige uuenduslikuma tehnoloogia pakkuja) ning “A Software Pioneer of 2019 in the UK” (2019. aasta tarkvarapioneer Ühendkuningriigis).
Ralabsi tervishoiulahendused hõlmavad süsteeme haiglatele ja idufirmadele. Nende meedialahenduste hulgas on suure koormusega platvormid miljarditele kasutajatele ning silmapaistva kasutajakogemusega mobiilirakendused.
Ralabs ehitas muuhulgas Ukraina suurimale meediale (hromadske.ua) veebisaidi ning suurendas nende peamisi toimimismõõdikuid 50 protsendi võrra.
Ralabsi kuulsaimate klientide seas on Forbes Cryptomarkets, CR2, Dental Referrals, Hromadske ning Capitalise. Ettevõtte kontorid asuvad Ameerika Ühendriikides, Ukrainas ja Eestis.

Fresh Lime Soft
Fresh Lime Soft on rahvusvaheline kohandatud tarkaraettevõte, mille kontorid asuvad USAs, Gruusias ja Eestis. Fresh Lime Soft kujundab ja arendab muuhulgas veebi-, mobiili- ja äriautomaatikalahendusi.
Tarkvarafirma koosneb rohkem kui 100 probleemilahendajast ning on ettevõtteid aidanud aastast 2015. Tänaseks on firmal hulganisti kogemusi – Fresh Lime Soft hiilgab oma teadmistega rohkem kui 25 erialal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare