spot_img
3.8 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
UudisedKohila vald valis aasta isa ja vanaisa

Kohila vald valis aasta isa ja vanaisa

Reedel, 6. novembril õnnitles Kohila vallavalitsus nii aasta isa 2020 ja kui aasta vanaisa 2020.

Kohila valla aasta isa tiitliga pärjati Andres Högren, kelle kohta on tema lapsed, Kaisa (24) ja Alvar (29), öelnud, et aasta isa tiitlit väärib tegelikult igal aastal. Ta on alati täis positiivsust ning ei mõista kedagi hukka.

Kohila valla aasta vanaisa tiitliga pärjati Ülo Vooglaid, kes on lisaks vanaisa staatusele ka vanavanaisa ning on kasvatanud üles kümme last, nende hulgas kolm kasulast. Lapselapsi võib hetkel kokku lugeda 24, lapselapselapsi 12.

„Ühel päeval nägin vanaisa poest koju kiirustamas, näppude vahel kümme pakki rosinaid. Küsisin, millest just selline kaubavalik. Ülo vastas, et väiksemad käivad tema kabinetist sageli midagi magusat küsimas – ta ei tahtvat häbisse jääda, kui rosinad otsa saavad…“ jutustab Ülo minia Helena Vooglaid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused