2.7 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
UudisedMärjamaa vana võimla on müüdud

Märjamaa vana võimla on müüdud

Varem Märjamaa gümnaasiumi kasutuses olnud vana võimla uueks omanikuks sai ettevõtja.

Pärast uue spordihoone valmimist kadus Märjamaa gümnaasiumil vajadus kasutada Haimre puiesteel asuvat vana kollast võimlat ning vallavalitsus pani hoone enampakkumisele. Esialgu oli hoone pakkumisel hinnaga 100 000 eurot, aga hiljem alandati hinda 50 000 eurole. Pakkumise vastu tundis huvi üks ettevõtja, kes lõpuks hoone küsitud hinna eest ka ära ostis.

Ettevõtte Taal Capital OÜ juht Mark Kaljulaid, kes vana laguneva võimla endale soetas, ütles, et oli juba pikemat aega suurema pinna otsinguil. Laevaehitussektoris tegutsev ettevõtja kavatseb võimlat kasutada laoruumi ja töökojana. Ehitise seisukord ettevõtjat ei häiri: „Seinad on püsti ja konstruktsioonid tugevad.” Samas tõdeb ta, et tasapisi asutakse hoonet siiski heakorrastama ning esimese asjana vahetatakse ilmselt välja katus.

Märjamaale soetas Kaljulaid ettevõtte jaoks hoone peamiselt seetõttu, et elab ise Märjamaal lähistel. Töö viib teda oma tegemistes välismaale, seega pealinna või teiste kohalike suuremate linnade lähedus ei olegi nii oluline. Vanale võimlale on hea ligipääs ja sinna saab kiirelt kodust tulla, nimetab Kaljulaid peamisi väärtusi soetatud hoone puhul.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused