11.6 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
UudisedJärta tervisespordikeskus sai varjualused

Järta tervisespordikeskus sai varjualused

Märjamaa vallas asuv Järta tervisespordikeskus sai projekti toel kolm varjualust koos istepinkide ja lauaga, lisaks prügimaja, välikäimlad ja uue infostendi.

Märjamaa vallavalitsus esitas Raplamaa Partnerluskogu kaudu Leaderi meetmesse projekti „Järta tervisespordikeskuse väliinventari soetamine ja paigaldamine” ning projekt sai positiivse rahastamisotsuse. Projektiga õnnestus soetada ja paigaldada Järta tervisespordikeskuse territooriumile seni puudunud väliinventar.
Märjamaa vallavalitsuse arendusspetsialisti Kirsti Mau sõnul sai projekt esitatud vallavalitsuse endise abivallavanema Triin Matsalu eestvedamisel, kuna Järta tervisespordikeskust on viimastel aastatel hakatud üha rohkem kasutama. Sinna on rajatud discgolfi rada, talvel lumega käiakse seal suusatamas ja kelgutamas. Samuti on seal toimunud võistlusi ja teisi väliüritusi.
Tervisespordirajal ei olnud varem käimlaid ega varjualuseid. Need paigaldati inimeste vajadustest lähtuvalt. Eelnevalt oli Mau sõnul olemas infostend, kus oli küll discgolfi rajakaart, kuid muud infot sinna paigaldada ei olnud võimalik. Varasemast parema lahenduse sai ka prügimajandus. Mau sõnul kasutavad Järta tervisekeskust väga usinasti just discgolfi mängijad, aga ka teised tervisesportlased, kes käivad sealsetel radadel jooksmas ja jalutamas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused