24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Märjamaa valla aukodanik on Harri Koiduste

Teisipäevasel volikogu istungil otsustas Märjamaa volikogu tänavuse aasta Maarjaristi ning teeneteplaadi saajad. Kõrgeim tunnustus ehk Märjamaa valla aukodaniku nimetus koos Maarjaristi I klassi kuldristi ning 1000-eurose preemiaga antakse Harri Koidustele. Koiduste on MTÜ Maadlusklubi Juhan rajaja ja pikaaegne juht ning Märjamaa valla spordihing.

Maarjaristi II klassi hõberisti ja 500-eurose preemia saavad kaks inimest. Raivo Heinaru kui nõudlik koolmeister, kelle aastakümnete pikkune töö haridus- ja spordimaastikul on toonud tuntust Märjamaa gümnaasiumile ja vallale. Ta on arendanud valla haridus ja spordielu ning hoolitsenud noorte inimeste tervise eest. Hõberisti saab ka Taimi Kingisepp kui kodukoha haridus- ja kultuurielu edendaja ja pärandkultuuri kandja.

Valla teeneteplaadi saab FIE Ivo Kivastik oma panuse eest ettevõtluse edendamisel ja Sipa keskasula kaunimaks muutmisel.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised