17.2 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
UudisedMärjamaa valla aukodanik on Harri Koiduste

Märjamaa valla aukodanik on Harri Koiduste

Teisipäevasel volikogu istungil otsustas Märjamaa volikogu tänavuse aasta Maarjaristi ning teeneteplaadi saajad. Kõrgeim tunnustus ehk Märjamaa valla aukodaniku nimetus koos Maarjaristi I klassi kuldristi ning 1000-eurose preemiaga antakse Harri Koidustele. Koiduste on MTÜ Maadlusklubi Juhan rajaja ja pikaaegne juht ning Märjamaa valla spordihing.

Maarjaristi II klassi hõberisti ja 500-eurose preemia saavad kaks inimest. Raivo Heinaru kui nõudlik koolmeister, kelle aastakümnete pikkune töö haridus- ja spordimaastikul on toonud tuntust Märjamaa gümnaasiumile ja vallale. Ta on arendanud valla haridus ja spordielu ning hoolitsenud noorte inimeste tervise eest. Hõberisti saab ka Taimi Kingisepp kui kodukoha haridus- ja kultuurielu edendaja ja pärandkultuuri kandja.

Valla teeneteplaadi saab FIE Ivo Kivastik oma panuse eest ettevõtluse edendamisel ja Sipa keskasula kaunimaks muutmisel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused