23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
UudisedMärjamaa alevis põlenud elumaja on varisemisohtlik

Märjamaa alevis põlenud elumaja on varisemisohtlik

Majaelanik on mujale kolitud ning vallavalitsus on tellinud hoonele auditi, et planeerida edasisi tegevusi.

30. jaanuaril kell 12.41 said päästjad teate, et Märjamaa alevis Pärnu maanteel põleb kivivoodriga kahekorruseline maja. Eakas elanik oli majast väljas ja ei olnud vigastada saanud. Päästjad kustutasid põlengu kell 14.43, kuid kuna konstruktsioonidesse jäid sädemed varjatult sisse, süttis hoone mõne tunni pärast uuesti, vahendab päästeameti pressiteade. Põlengu järel oli hoone muutunud varisemisohtlikuks.

Ohtliku maja edasise saatuse teema tõstatus ka Märjamaa vallavalitsuses. Elanik on oma endisest elupaigast mujale paigutatud, veel selgub, mis saab majast. Märjamaa abivallavanema Ott Valdma sõnul on hoone nii vallavalitsuse kui ka päästeameti hinnangul varisemisohtlik ning päästeamet on tõkestanud lintidega hoonesse ligipääsu. Valdma tõdeb, et vaatamata lintidele on olnud kuulda, et lapsed on seda kinnistut külastanud, mistõttu otsustas vallavalitsus rentida täiendavad ajutised piirded kinnistule ligipääsu tõkestamiseks. Samuti otsustati tellida hoonele audit, mille alusel planeeritakse edasisi tegevusi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare