-0.1 C
Rapla
Reede, 28 jaan. 2022
Podcast

Kukitemuki: Lambandaz avaldas lühialbumi

Raplamaa räppar Lambandaz ehk kodanikunimega Rando Reiska avaldas debüütlühialbumi “Avariiline”.

Lühialbumi nimi on ”Avariiline”, sest hetkel ongi kõik maailmas toimuv ja ka meil siin Eestis väga avariiline, on Reiska selgitanud. Album koosneb seitsmest loost, nende seas palad nimega „Raju reede” ja „Kohilast Pariisi”. Lood on leitavad Youtube’is. Reiska on esikalbumit kirjeldades öelnud, et see on pisut sügavam kuulamine, kuid ilmade soojenedes lubab avaldada ka juba lõbusamat tantsumuusikat.

Lambandaz alustas aktiivsemat tegevust 2018. aastal ning Rando on varem öelnud, et muusikat luues ei soovi ta oma eelkäijaid imiteerida, kuid kodumaistest tegijatest on teda inspireerinud räpparid Arop ja Genka.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised