24.4 C
Rapla
Kolmapäev, 24 juuli 2024
UudisedTalv näitab nädalavahetusel veel oma jõudu

Talv näitab nädalavahetusel veel oma jõudu

Viimaste päevade ilmad on küll kevadiselt päikselised olnud, kuid talviste oludega ei ole veel siiski kõik. Ilmateenistus hoiatab laupäeval algava lumetormi eest, mis toob mitmel pool kaasa jäidet ja keerulisi teeolusid.

Lume- ja lörtsisadu algab homme hommikul Hiiu- ja Harjumaalt, laienedes päeva peale üle Eesti. Sadu muutub tugevamaks õhtul. Lääne-Eestis sajab hooti ka vihma ja õhutemperatuuri tõus tekitab jäiteohu. Puhub tugev edelatuul, sisemaal kuni 17 ja saartel ning rannikul 20 m/s. Ööl vastu pühapäeva jätkuvad keerulised ilmaolud ja märjad teepinnad jäätuvad. Pühapäev toob kaasa veelgi tugevamad tuuled ja lumelisa.

Suure libeduse ohu, ajutise halva nähtavuse ja tugevate külgtuulte tõttu saavad nädalavahetuse sõidutingimused olema keerulised.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare