14.9 C
Rapla
Reede, 9 juuni 2023
UudisedMeie Toidukaubad rajabki Lellesse uue kaupluse

Meie Toidukaubad rajabki Lellesse uue kaupluse

Raplamaa Sõnumid kirjutas 24. märtsil, et Lelle saab uue toidukaupluse ning teadaolevatel andmetel on selle taga Meie Toidukaubad. Ettevõtte nõukogu liige Toomas Põld kinnitas nüüd, et nii see tõepoolest on.

“Saame kinnitada, et meil on täna Lelles tore kogukonnapood, mis kahjuks ei suuda pakkuda nüüdisaegseid ostumugavusi. Just see on peamine põhjus, miks soovime rajada Lellesse uue poe,” ütles Toomas Põld. Ta lisas, et protsess on alles algusjärgus ja enne planeeringute ja maatoimingute läbimist ei ole neil omalt poolt midagi konkreetsemat lisada.

Detailplaneeringu järgi rajatakse uus kauplus otse Tallinna-Rapla-Türi maantee äärde, Lelle ristmiku juurde, kus praegu asuvad aiamaad. Põhja pool piirneb ala Pärnu maanteega. Planeeringuala suurus on 6594 ruutmeetrit. Eraldi teema on aiamaadega, mis kõnealuses kohas asuvad ning jäävad kaupluse rajamise piirkonda. Kehtna vallavalitsus on palunud, et kõik aiamaade kasutajad võtaksid vallaga ühendust. Eesmärk on selgitada välja maa edasise kasutamise võimalus ja maakasutus seadustada.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused