Põhjakotkas: Lahingkompanii pani oma oskused proovile erialarelvade laskeharjutusel

0
99

Kaitseliidu Rapla malev

12.-13. märtsil toimusid Kaitseväe keskpolügoonil Rapla Lahingkompanii erialarelvade laskeharjutused. Erialarelvad on kõik lahingkompanii (LaKo) „suuremad“ ja kaugeleulatuvamad „torud“, ehk siis nn 90 mm „põrkevaba“ tankitõrje kahur, mis on kinnitatud Volvo maastikusõidukile, raskekuulipilduja Browning (12,7 mm kaliibriga), 82 mm tankitõrje granaadiheitja CG ehk Kusti, nagu teda hellitavalt nimetatakse, ja 7,62 mm kuulipildujad MG ja täpsuspüssid TP2. Kõikide nimetatud relvadega said Rapla kaitseliitlased võimaluse reaalsuselähedases olukorras sooritada laskeharjutusi ning proovida laskedistantse, mida lasketiirus proovida pole võimalik.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare