7.2 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
LisalehtKukitemuki: Hea muusika on küpsemas

Kukitemuki: Hea muusika on küpsemas

Nii nagu kevadel ajavad oma võrseid mullast välja taimed, on ka meie kandi muusikud oma padades kokku segamas värsket kraami.

Sten-Olle Moldau on tegelikult oma täispika albumi „Rapla” juba valmis saanud, aga tegutseb praegu selle nimel, et hea muusika ka inimeste käte vahele toimetada. Selleks, et iga soovija saaks endale oma isikliku plaadi, mida käes hoida, imetleda, mälestusena hoida ja plaadimängijasse torgata, on vaja veel pisut toetust. Selleks saab oma abikäe ulatada Hooandja veebiplatvormi kaudu.

Päris ilma ei jää õnneks keegi igal juhul. Mai lõpus jõuab plaat veebiavarustesse ja virtuaalselt saab kõrvu paitada Sten-Olle värske loominguga ikka. Plaadilt on koos muusikavideotega Youtube’is avaldatud juba lood „Riburadapidi” ja „Põgenik”. Kuulata saab ka lugu „Minu kannad”.

Maili Metssalu, ansambliga RÜÜT ilma teinud meie kandi muusik on teada andnud, et astub sel aastal üles Eesti väikseimal festivalil RuhnuRahu, aga sootuks oma autoriloomingu kavaga „Kahe une vahel”. Festivali lehel on tutvustatud Maili kava kui kolme olulise osa ühenduspaika. Tema muusikas saavad kokku teater, laul ja jutuvestmine. Akustiline kontsert ühendab endas püha ja argise, vana ja uue, pärimusliku ja tänapäevase. Maili laulu saadab kitarril Jaan-Eerik Aardam.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare