13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
LisalehtKukitemuki: Naked Love: Kuidas tervislikult seksida?

Kukitemuki: Naked Love: Kuidas tervislikult seksida?

Sõbrannad Tiina-Mall Vannastu ja Riina Ries on võimendanud tänapäeva naiste emantsipatsiooni enesearmastuse suurendamise ja naiste seksuaalsuse luubi alla võtmisega. Seks kui kultuuriline nähtus on läbi aegade pidanud end paksude tekkide alt välja murdma, et jõuda rambivalgusse. Meie teadmised oma kehast ja seksuaalsusest laiemalt on pidevalt täienemas. Ükski teadmiste pagas ei ole pilgeni veel täitunud, ka kõige kogenumad saavad õppida midagi uut, kui on ainult uudishimu.

Praegusel ajal me ei pea enam nii palju rääkima seksuaalsest vabadusest ja kuidas seda saavutada, vaid pigem, kuidas selles raamistikus või raamide puudumises toime tulla. Ühest küljest oleme vabamad kui kunagi varem, aga teisalt oleme endiselt mõjutatud eelarvamusest, verega kaasa antud väärinformatsioonist ja reklaamitööstusest, mis toidab kõiksugu pisemaidki ebakindlusi, eriti, mis puudutab meie keha.

„Vaatamine vaatamiseks ja mõtlemine mõtlemiseks – seksist rääkimine on täiesti omaette teema või pigem see teema puudub. Mõne nalja võivad julgemad teha, aga päriselt arutleda teemadel nagu “mis mulle tegelikult voodis meeldib”, “seksuaaltervis”, “seksiga seonduvad (tavaliselt piinlikud) teemad” jne. Mitu korda oled Sa ausalt oma partnerile öelnud, mis Sind erutab? Mitu korda Sa orgasmi oled teeselnud (meie – korduvalt)?“ on naised ise endi tegevuse üht eesmärki oma kodulehel sõnastanud.

Kahe sõbranna loodud sotsiaalmeediakeskkond, mis ulatub nii veebilehe formaati (nakedlove.ee) kui ka Instagrami (nakedlove_official), on nii blogi, erootikatarvete pood kui ka väga mahukas ja pidevalt täienev kaunilt illustreeritud infovoldik. Naked Love ei ole ainult pildid ja lood sellest, kuidas edukamalt seksida, vaid naisi julgustatakse olema enesega üleüldises pildis rahulolevamad, iseend paremini kuulama ja mõistma.

Instagramis alustasid nad eelmise aasta detsembris ja on sellest ajast kogunud 2050 jälgijat. Kokku on loodud 78 postitust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare