spot_img
5.5 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
UudisedTubakavabal päeval kutsutakse üles suitsetamisest loobuma

Tubakavabal päeval kutsutakse üles suitsetamisest loobuma

Homme, 31. mail on rahvusvaheline tubakavaba päev, mida Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) algatusel on alates 1987. aastast peetud. Sel päeval osutatakse ülemaailmset tähelepanu tubakatarvitamise laiale levikule ja sellest tulenevatele terviseriskidele, mille tagajärjel sureb aastas ligi 6 miljonit inimest.

Seekordse tubakavaba päeva teema on “Pühendu loobumisele”, sest COVID-19 pandeemia tõttu on miljonid tubakatoodete tarbijad valmis loobuma. SA Raplamaa Haigla kutsub seega saabuva rahvusvahelise tubakavaba päeva raames üles Raplamaa elanikke loobuma suitsetamisest. Kui ilma nõustamata loobub suitsetamisest 2-5% nikotiinsõltlastest, siis nõustamise korral suudab loobuda 20-30%. Raplamaa Haigla pakub tubakast loobumise nõustamist professionaalse nõustaja abil. Eelregistreerimine telefonil 48 44 050.

Tööandja poolne toetus töötaja terviseteadlikku käitumisse on suuresti heatahte märk ja üleskutse tubakavaba töökeskkonna loomiseks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused