12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
LisalehtRohelised Sõnumid: Kohila kiriku lähedal algas lageraie

Rohelised Sõnumid: Kohila kiriku lähedal algas lageraie

Kohila Angerja kiriku ja kalmistu läheduses on alanud raietööd. Urge ristmikult Kohilasse keerates hakkavad möödujatele tööd hästi silma ja tekitavad huvi. Harvester on juba metsas ja kergtee äärde tekivad aina uued palgihunnikud.
Kohila valla keskkonnanõunik Agnes Saks ütles, et metsateatised on võetud ja raied on õiguspärased. Ta lisas, et maa kuulub eraomandisse ja ei asu tiheasustusalal ning seega ei käinud asjaajamine valla kaudu.
Kiriku lähedal asuv mets asub kahel kinnistul – Viljandi mnt 1 ja Kiriku kinnistu. Raied puudutavad vaid viimast, mis asub aadressi järgi Urge külas. Kiriku kinnistu on jagatud viieks metsaeraldiseks, millest neljale on võetud metsateatised lageraie läbiviimiseks. Ühel eraldisel tehakse sanitaarraiet. Viis eraldist moodustavad kokku umbes 1,8 hektari suuruse metsaala.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused