11.4 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Kõrvitsapannkoogid

Mõnel pühapäeval tasuks traditsiooniliste pannkookide asemel midagi huvitavamat proovida. Näiteks kõrvitsapannkooke, mida hea meelega söövad ka need, kes muidu kõrvitsast kaarega mööda lähevad. Retsept on pärit Nami-nami toidublogist, kuid omakorda inspiratsiooni saanud ajakirjast Nõukogude Naine.
Sobivaks lisandiks, millega neid pannkooke süüa, võivad olla nii erinevad moosid, mesi kui ka hapukoor. Kuid neid võib serveerida ka ameerikapäraselt – või ja siirupiga.

Vaja läheb: 500 g puhastatud kõrvitsat, 2 dl hapupiima või keefirit, 2 muna, 240-360 g nisujahu, 1 tl söögisoodat, 2 sl suhkrut, näpuotsaga soola, veidi riivitud sidrunikoort, praadimiseks õli
Tee nii: Riivi toores kõrvits peene riiviga. Sega juurde hapupiim ja klopitud munad. Sega jahu, noaotsatäis soola, söögisooda ja suhkur ning lisa kõrvitsasegule. Maitsesta segu riivitud sidrunikoorega. Prae kuumas õlis lusikapannkoogid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised