5.5 C
Rapla
Teisipäev, 21 mai 2024
ArtikkelEesti 200 teeb kohalikel valimistel debüüdi

Eesti 200 teeb kohalikel valimistel debüüdi

Erakond Eesti 200 on Rapla maakonnas uus tulija. Täpsemalt kandideerivad nad kohalikel valimistel Rapla vallas, kuhu on välja pandud erakonna nimekiri kahe kandidaadiga. Tegelikult teevad nad üldse oma debüüdi kohalikel valimistel ning seekord mujal Rapla maakonnas nad esindatud ei ole.
Raplamaa Sõnumid sai jutule ühe nende kandidaadi Simo Lindmaaga. Noormees on pärit Järvakandist ning nüüd seadnud oma elu sisse Raplas, kus ta on elanud kuus aastat. Ta ütles, et see on piisavalt pikk aeg, et end oludega kurssi viia ja kohalikus elus aktiivselt kaasa rääkida. Erakonna nimekiri koosneb esimestel valimistel küll vaid kahest kandidaadist, kuid eesmärgiks on seatud volikokku sissesaamine. Laiem eesmärk on piirkondliku organisatsiooni ehitamine Raplas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare