21.7 C
Rapla
Teisipäev, 5 juuli 2022
spot_imgspot_img

Pagar-kondiiter Roman Klotsihhin naudib oma töö vaheldusrikkust

Roman Klotsihhin on kahe aastakümne pikkuse kogemusega pagar-kondiiter, kelle oskustest on kasu lõiganud nii pealinna populaarsed kohvikud kui ka meie oma kohalik Rapla hooviOTT-i külastaja. Sõitsime Varbolasse, et Romani koduköögis kohvi ja koogi kõrval tema töö kohta kuulda.

Täpselt 20 aastat tagasi lõpetas Roman Tallinna teeninduskoolis pagar-kondiitri eriala. Sealt sai ta oma baasteadmised. „Palju oskusi on ka lihtsalt elust tulnud,” lisab ta. Tõuke kooli minna andis lapsena tärganud huvi küpsetamise vastu. Juba poisikesena leidis ta end vanaemaga koos köögist. Sellest hoolimata ei arvanud Roman 20 aastat tagasi, et temast saabki pagar-kondiiter. Ta ütleb naerdes, et pigem võttis ta seda kui lihtsalt võimalust raha teenida. Muu elu oli tollal huvitavam. Kuni 25. eluaastani hoidis ta silmad avatuna ka muude võimaluste osas. Tagantjärele tõdeb ta, et kõik katsetused muudes valdkondades lõppesid tõdemusega, et pagar-kondiitri amet on tema jaoks kõige põnevam.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised