0.6 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Kukitemuki: Rapla privileegid: Intiimne idüll elava jazziga

Rapla kultuuriklubi Baas jätkab tuntud headuses. Möödunud nädalavahetusel avanes ainulaadne võimalus kuulata elavat jazzmuusikat.
Ega see, kes kuulab ainult üht laadi muusikat, ole mingi muusikaaustaja, kui tuntud ütlust muusikasse ümber jutustada. Kes vähegi tahab helisid kuulata, see peaks põnevusest lõhkema, sest nii palju erisugust on võimalik meie oma Raplas kuulda saada. Kui vaid keegi jaksaks kuulda võtta.
Eelmisel laupäeval, 16. oktoobril kutsuti Sten-Olle Moldau organiseerimisel ja jazzliidu ning kultuuriklubi Baas toel esinema Tobias Tammearu Trio. Ja nii nagu tõdes Tobias publikuga suheldes, et kuigi ilmselt enamik meist ei olnud varem seda koosseisu üldse kuulnud, ei vähendanud see mitte kuidagi muusikalist elamust.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised