spot_img
-5.6 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
UudisedKehtna lapsevanemad! Hakkepuiduhunnikud pole mänguväljak

Kehtna lapsevanemad! Hakkepuiduhunnikud pole mänguväljak

SW Energia OÜ tegi Kehtna valla elanikele mureliku pöördumise. Selles kirjeldatakse hirmutavat olukorda 19. oktoobri õhtul Kehtna katlamaja lähedal. Laaduriga hakkepuitu kokku lükates leiti laoplatsilt kellegi jope. „Masina juht leidis selle taskust ka telefoni. Töö katkestati ja hakati otsima jope omanikku. Peale mõningast tulutult otsimist ilmusid ühe hakkepuiduhunniku tagant välja poisikesed, kes tunnistasid jope omaks. Võtsid selle ja kadusid kiirelt. Kahjuks oli töötaja nii šokis, et ei taibanud helistada politseile ega küsida poistelt nimesid,” öeldakse pöördumises.
Ettevõte paneb südamele, et laoplats pole mänguväljak. Hakkepuiduhunnikute vahel ronimine ja mängimine võib küll lastele huvitav olla, kuid eelkõige ohutuse huvides on võõrastel katlamaja territooriumitel viibimine rangelt keelatud.
Katlamaja territooriumile on üles pandud nii seal viibimise keelusildid kui ka valvekaamerad. Edaspidi teavitatakse kõikidest võõrastest politseid.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
vallakodanik
22/10/2021 11:21

Huvitav, kus on need üliagarad laste “kaitsjad” oma kullipilguga ?
Ei olegi huvi tegelikult lapsi reaalsete ohtude eest kaitsta ?

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused