spot_img
-2.8 C
Rapla
Laupäev, 26 nov. 2022
spot_imgspot_img
ArtikkelKoguge võrgustikke enda ümber

Koguge võrgustikke enda ümber

Täiskasvanud õppija nädala (TÕN) traditsioon on kestnud 24 aastat. Sellele nädalale paneb punkti tänuüritus, kus tänatakse nelja kategooria (aasta õppija, koolitaja, õpitegu ja õppijasõbralik tööandja) nominente ja võitjaid.
Tänavune tänuüritus toimus kultuuriklubis Baas. Sellele eelnes aasta õpiteo laureaadi, Raplamaa kaasaegse kunsti keskusega tutvumine ja sealse näituse “Kui kaasaegne on kaasaegne?” vaatamine.
Raplamaa koordinaator Ivi Sark on TÕN-i korraldamisega seotud olnud 16 aastat ja ta sõnas, et see iga-aastane uute nominentidega tutvumine on ka üks õppimise vorme. TÕN-i korraldava Andrase esindaja Sirje Plaks tõi välja, et Raplamaalt esitatakse iga aasta väga palju kandidaate. Nominentide lood on ääretult motiveerivad just neile, kel mingil põhjusel õpingud pooleli jäänud või soov töökurssi muuta.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused