19.4 C
Rapla
Kolmapäev, 17 aug. 2022
spot_imgspot_img

Neli aastat volikogu – kas mäletad veel?

Eelmiste valimiste järel 2017. aastal volikogus tööd alustanud esindajad saavad hakata tegema kokkuvõtteid. Peagi alustavad uued koosseisud. Mida kõike on volikogudes nelja aasta jooksul arutatud nii märkimisväärset, et see ka Raplamaa Sõnumitesse jõudis? Vaatame tagasi.*

Pisut vähem kui aasta enne 2017. aasta kohalikke valimisi sõlmisid omavalitsused ühinemislepinguid ning pärast valimisi asusid värsked volikogude liikmed neid lepinguid täitma. Seega võib öelda, et need neli aastat on möödunud uuenemise tähe all. Tuli õppida tegutsema senisest suuremates piirkondades, arvestades rohkemate inimeste huvidega. Kas õpingud ka vilja kandsid, saab igaüks ise otsustada.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised