23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
UudisedPerearstid suurendavad oma panust vaktsineerimisse veelgi

Perearstid suurendavad oma panust vaktsineerimisse veelgi

Eesti perearstid ja -õed kutsuvad 27. oktoobrist kuni 5. novembrini inimesi nõustamisele ja vaktsineerima. Perearstikeskuses saab vaktsineerida COVID-19 vastu nii esimese, teise kui ka tõhustusdoosiga ning üle 65-aastastel on samal ajal võimalik saada ka tasuta gripivaktsiini. Kampaaniast võtavad osa kõik Raplamaa perearstid.

„Et seista meie kõigi vabaduse ja tervise eest ja olla toeks haiglas tööst kurnatud kolleegidele, korraldavad perearstid järgmisel ja ülejärgmisel nädalal suurvaktsineerimise. Me palume 1-2 nädalat oodata kõikidel patsientidel, kelle terviseprobleem seda võimaldab. Võtame vastu vaid inimesi, kelle mured on ajakriitilised – valutava jala või kohe aeguva tervisetõendi või äkki haigestunud inimesega tegeleme ikka nii, nagu varem,” seisab Eesti Perearstide Seltsi Facebooki lehel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare