-2.5 C
Rapla
Teisipäev, 18 jaan. 2022

Kukitemuki: Kulno Malva nihutab akordionimängu raamidest välja

Akordionist Kulno Malva esitles oma unenäolist kolmandat sooloalbumit „Akordionimeditatsioonid” eelmise nädala reedel, 5. novembril Rapla kultuuriklubis Baas ja lennutas kuulajad teise dimensiooni.

Akordion on pill, millega käib kaasas teatud eelarvamus. Eeskätt just siis, kui sa tegelikult akordionist kuigipalju ei tea. Ilmselt akordionit mängivatele muusikutele on väga iseenesestmõistetav, et akordion ei ole vaid külasimmani pill, millega mängida muusikat, et rahvast õntsa-õntsa tantsutada. Peab tõdema, et just sellise eelarvamusega mina aga kontserti kuulama suundusin. Kahtlesin, et muusik ei ole ehk meditatsiooni mõistest päris nii aru saanud nagu mina.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised