-1.4 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Politsei kontrollis Raplamaa toitlustuskohti ja kauplusi

Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuur andis teada, et nädala alguses kontrollisid nad koos terviseametiga Raplamaa toitlustuskohtades ja kauplustes piirangute järgimist.
„Toitlustuskohtades vaatasime, kas ettevõtted küsivad COVID tõendit ja isikut tõendavat dokumenti. Kontrollitud ettevõtetes oli olukord väga hea: kiidame Rapla Hesburgerit, Nõmme kõrtsi, Kaisa söögituba, Šašlõkibaari ja Arturi trahterit! Kauplustes kontrollisime maskikandmise kohustuse täitmist ning ka selles osas saame inimesi ja ettevõtteid kiita. Meil on hea meel, et piirangutest peetakse kinni, et aidata kaasa viiruse leviku takistamisele,” jagas Lääne prefektuur oma Facebooki lehel.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised