-1.4 C
Rapla
Esmaspäev, 17 jaan. 2022

Rapla kultuurikeskus ehib end kolmapäeval sirelililla tooniga

Kolmapäeval, 17. novembril tähistatakse rahvusvahelist enneaegse sünni päeva. Kas teadsid, et iga kümnes laps sünnib siia maailma enne oodatud aega ehk enne 37. rasedusnädalat?

MTÜ Enneaegsed Lapsed algatusel muudavad asutused üle Eesti oma valgustuse selleks üheks õhtuks sirelilillaks. Algatuse eesmärk on näidata oma toetust enneaegselt sündinud lastele, nende peredele ja kõigile toetajatele. Sirelilla on enneagse sünni tunnusvärv, mis kannab endas õrnust ja erakordsust. Kampaaniast võtab üle maailma osa enam kui 60 riiki. Eesti osaleb kampaanias üheksandat korda.

Ka Raplamaal on 17. novembril üks hoone viimastel aastatel end sirelilillaga ehitunud. Selleks on Rapla kultuurikeskus. Juhataja Age Rebel ütles, et mõned aastad tagasi said nad kutse osa võtta ning haarasid sellest kinni.

„Esimesel aastal laenasime valgustehnikat juurde, et väljast maja seina valgustada. Viimastel aastatel oleme oma valguspargiga maja hoopis seest valgustanud ja üldmulje on päris sama. Ostsime ka mõned prožektorid ekstra juurde ning loodame, et ka sel aastal on kultuurikeskus ilusti lillades toonides,” rääkis Rebel.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised