23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
KultuurHarrastusteater koroonaajal

Harrastusteater koroonaajal

Kultuurielu on saanud koroona tõttu paraja põntsu. Üritusi jäetakse ära või tuleb rahvast kohale vähe. Huviringid üldjuhul küll toimetavad. Uurisime Raplamaa teatriharrastajate käest, kas nad proove on saanud teha ja kuidas olnud lood esinemistega praegusel keerulisel ajal.

Hageri harrastusteater H.H.H on saanud sel hooajal, alates oktoobrist proove teha tavapäraselt, kuid juhendaja Tiina Keps lisas, et esinemistega on hoopis teine lugu. „Eelmise hooaja etendusega saime lavale vaid kaks korda ja proovid olid keerulised, kuna alatihti pidi mõni osaleja isolatsioonis olema. Ei ole julgenud mingeid kokkuleppeid esinema minekuks teha, kuna on tohutu ebakindlus, milliseid piiranguid võib veel tulla. Seega teeme uue tükiga proove ja hoiame eelmist “soojas” juhuks, kui saab kusagil esineda,” on Keps siiski optimistlik.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare